Cafea
50 lei

Colombia: Cauca Decaf

250g | Migdale | Cacao | Caramel | Corp delicat

Cantitate

42 produse in stoc

Adaugă în coș

Tara Colombia

Originea Cauca

Altitudine 1800

Varietate Castillo, Colombia, Caturra

Procesare Sugarcane Decaf

Scor SCA 86

Anul recoltei 2022

Majoritatea cafelei columbiene este cultivată de ferme relativ mici și apoi colectată, procesată și exportată de Federația de cafea columbiană. Altitudinile la care se cultiva in Columbia variază de la 1.200 de metri până la 1.800 de metri deasupra nivelului mării.  Cafelele columbiene sunt de obicei spălate și uscate la soare pe terase. Datorită dimensiunii geografice a Columbiei, sezonul de recoltare depinde de zona, majoritatea culturilor fiind recoltate între septembrie și ianuarie, dar sunt si zone unde se recolteaza din aprilie până în august.

Decofeinizarea cu trestie de zahăr utilizează un compus natural, acetatul de etil care utilizat în acest proces este derivat din melasă (un produs secundar al producției de zahăr). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca „decofeinizat în mod natural”.
Cafeaua verde este scufundată într-un rezervor umplut cu apă și acetat de etil pentru a începe procesul de decafeinizare. Acetatul de etil se leagă în mod natural de compușii cafelei, permițând să apară decofeinizarea.

Procesul durează undeva la 24 de ore și elimină aproximativ 98-99% din cofeină, obținându-se o cafea ușoară, fină, cu dulceață naturală și aciditate medie.



Comandă online

Poți plăti în siguranță cu cardul sau cash la curier.

Transpot gratuit

Transport gratuit pentru comenzile peste 199 lei.

Politica de retur

Suntem siguri că o să îți placă cafeaua noastră. Dacă ceva este în neregulă, îți pregătim imediat alt pachet pe gustul tău sau îți trimitem banii înapoi.