Cafea
52 lei

Kenya: Ndaroini

250 g | Ciocolata si cirese | Dulce si echilibrata cu o aciditate citrica.

Cantitate

Stoc furnizor, livrare in 3-5 zile

Adaugă în coș

Tara: Kenya

Regiune: Ndaroini AB

Varietate: SL28, SL34

Procesare: Spalata

Scor: 87

Anul recoltei: 2021

O ceașcă revoluționară, așa poate fi numită cu adevărat această cafea. Bând-o, vă puteți alătura revoluției din Kenya a cafelei și ne puteți ajuta să schimbăm industria cafelei. Cafeaua provine de la stația de spălare Ndaroini, din regiunea Nyeri, Kenya. Deși aceasta este una dintre cele mai bune regiuni de cafea din țară, fondatorul nostru Menno a fost surprins de calitatea și volumul cafelei care părea să scadă an de an. În 2018, a început să investigheze de ce s-a întâmplat acest lucru. El a aflat că două probleme cheie au stat la baza problemei: plățile scăzute și întârziate către micii fermieri și randamentele scăzute din cauza fondurilor mici și a cunoștințelor prea puține. Ambele au dus la fermieri demotivați. Cu furnizorul de cafea verde Trabocca, Menno a făcut un plan pentru a înființa un nou lanț de aprovizionare, care să îi facă pe fermieri independenți de multinaționalele birocratice. Nu numai explicând fermierilor despre planurile sale viitoare și cum să le realizeze, ci și susținându-i cu adevărat cu cunoștințe și prețuri corecte, Menno i-a convins în cele din urmă pe oamenii din Ndaroidi să își schimbe cursul.

Împreună cu Ndaroini Coffee Ltd. Trabocca a început o nouă mișcare care urmărește să premieze cei mai muncitori oameni din industrie: micii exploatați. În loc să plătească între 55 și 82 de șiling kenyan (Ksh) pe kilogram de cireșe de cafea - așa cum este raportat de Daily Nation ca standard industrial, aceștia plătesc 100 Ksh pe kg de cireșe și încă 21 Ksh către fabrică pentru îmbunătățiri ale calității. Prețurile mai mari pe kg de cireșe îi stimulează pe cultivatori să investească în fermele lor. Pe lângă acesta, Trabocca a contractat un agronom care a făcut un plan de an care să ajute micii fermieri să controleze calitatea recoltei viitoare. Dar, potrivit lui Menno, schimbarea industriei cafelei nu poate fi făcută de o singură companie. Prin urmare, el vă încurajează, de asemenea, să vă alăturați revoluției și să gustați singuri această cafea.

De aceea, suntem extrem de bucuroși să împărtășim în cele din urmă aceste cafele Ndaroini cu dvs.  Acest tip, AB, este puțin mai mic decât AA și extrem de consistent. Are un gust luminos de ananas și zmeură. Ne-ar plăcea să le încercați și să descoperiți profilurile lor specifice de aromă!

Produse similare

75 lei
250 g | Note de: Prune, Orange, Candy, Pepene galben, Miere | Dulceata ridicata
59 lei
250 g | Note de: Ciocolata, Cirese, Capsuni | Aciditate citrica si malica | Rich Body
70 lei
250 g | Coacaze | Ananas | Zahar brun | Grefa | Dulce si suculenta


Comandă online

Poți plăti în siguranță cu cardul sau cash la curier.

Transpot gratuit

Transport gratuit pentru comenzile peste 199 lei.

Politica de retur

Suntem siguri că o să îți placă cafeaua noastră. Dacă ceva este în neregulă, îți pregătim imediat alt pachet pe gustul tău sau îți trimitem banii înapoi.