Cafea
85 lei 75 lei

Panama: Jaramillo

250 g | Note de: Capsuni, Pepene galben, Miere, Ciocolata | Dulceata ridicata

Cantitate

Stoc furnizor, livrare in 3-5 zile

Adaugă în coș

Origine Panama
Regiune Jaramillo Arriba, Boquete
Ferma Jaramillo Coffee Estate
Fermentare Natural
Varietate Typica
Altitudine 1400 – 1650m
Scor SCA 89
Anul recoltei 2021

Boquete este o mică vale agricolă situată în zonele muntoase vestice ale Panama, în provincia Chiriquí – un nume indigen nativ care înseamnă: „Valea Lunii”. Orașul Boquete este înconjurat de munți, păduri frumoase și soluri vulcanice bogate, care oferă un mediu ideal pentru cultivarea specială a cafelei.

Înființat inițial de străbunicul lor, care a început să cultive cafea ca mijloc de a-și susține familia în creștere, Jaramillo Coffee Estate este un producător de cafea de generația a 4-a, care rămâne atașat de valorile familiei lor.  Ca a 4-a generație, ei lucrează în conformitate cu cele mai înalte standarde, în timp ce își promovează dragostea, respectul și valoarea față de cafea dintr-o perspectivă foarte specială, prin schimbul de informații care umanizează cafeaua și, mai presus de toate, subliniind rolul familiei și, în special, al femeilor în călătoria lor.  Jaramillo și moșia Hortigal din apropiere sunt ambele încorporate sub numele Jaramillo Coffee Estate și ambele sunt deținute de Eira Suárez și de cele trei fiice ale sale, Carmen, Lourdes și Nadeía, dintre care ultima gestionează fermele zi de zi.

Jaramillo Estate produce Typica și Caturra spălate, precum și microloturi tipice naturale și Gesha procesate natural. În timpul sezonului de recoltare, culegătorii de cafea din comunitatea indigenă Ngäbe-Buglé sunt repartizați în loturi pentru a selecta cu atenție cireșele de cafea pe baza maturității lor optime. Culegătorii sunt învățați despre importanța selecției detaliate a cireșelor de cafea și sunt încurajați să colecteze pe baza standardelor de calitate.

Produse similare

48 lei
250 g | Note de: Fructe de padure, Capsuni, Ciocolata | Aciditate medie
60 lei
250g | Note de: Floral, Piersica, Lemon |Textura lejera, aciditate malica
75 lei 70 lei
250g | Note de: Coacaze, Mure, Capsuni | Aciditate vivace


Comandă online

Poți plăti în siguranță cu cardul sau cash la curier.

Transpot gratuit

Transport gratuit pentru comenzile peste 199 lei.

Politica de retur

Suntem siguri că o să îți placă cafeaua noastră. Dacă ceva este în neregulă, îți pregătim imediat alt pachet pe gustul tău sau îți trimitem banii înapoi.