Cafea
50 lei

Peru: Estela de Chontali

250g | Note de: Mar verde, Portocala, Caramel, Ciocolata neagra | Aciditate medie

Cantitate

Stoc furnizor, livrare in 3-5 zile

Adaugă în coș

Origine: Peru

Regiunea: Cajamarca

Ferma: Estela de Chontali

Metoda de procesare: Spalata
Varietal: Caturra, Typica, Catimor
Altitudine: 1700-2000 m
Recolta : 2021
Scor SCA: 87

Ferma este situată în inima regiunii de cafea Cajamarca, cu un peisaj care este un amestec între jungla groasă și parcele mici de fermă înconjurate de vederi ale lanțului muntos din jur.

O altitudine mare și un climat răcoros creează condiții ideale pentru cultivarea cafelei de specialitate pentru producătorii locali, care sunt de obicei familii cu parcele mici de aproximativ două hectare, unde cultivă în principal soiurile Caturra, Typica și Catimor, fiind certificata organic.

Cireșele sunt întotdeauna culese manual și la punctul lor optim de maturitate înainte de a fi transferate la stația de spălare unde loturile sunt clasificate și procesate separat.

Industria cafelei din Cajamarca, ca si din restul tarii, depinde de numerosi fermieri. De aceea gasim multe ferme mici, cu 2 si 3 hectare de teren. Proprietatile mari sunt rare. La ferma, gasim mai multe uscatoare parabolice construite acasa. In unele cazuri, fermierii aseaza uscatoarele de-a lungul drumului.

In anumite zone ale lumii, clima, altitudinea si alti factori se aliniaza perfect pentru a forma reteta ideala pentru productia de cafea. Cajamarca este unul dintre acele locuri, o regiune in care se pare ca aceasta cafea speciala este menita a fi cultivata. Cu altitudini mari, sol fertil, temperaturi ideale si un climat semi-uscat din punct de vedere istoric, fermele de cafea sunt recunoscute pentru producerea de cafea Arabica de inalta calitate. Toate acestea contribuie la statutul regiunii ca principal exportator de cafea din Peru, din punct de vedere valoric.

Produse similare

75 lei
250 g | Note de: Prune, Orange, Candy, Pepene galben, Miere | Dulceata ridicata
60 lei
250g | Note de: Floral, Fructe de Padure roșii, Ceai Verde, Spicyness |Textura lejera, aciditate ma...
45 lei
250g | Honey Sweetness, Toffee, Brown Sugar, | Delicata


Comandă online

Poți plăti în siguranță cu cardul sau cash la curier.

Transport gratuit

Transport gratuit pentru comenzile peste 199 lei.

Politica de retur

Suntem siguri că o să îți placă cafeaua noastră. Dacă ceva este în neregulă, îți pregătim imediat alt pachet pe gustul tău sau îți trimitem banii înapoi.