Cafea
55 lei

Brazil: Sereneta

250 g | Ceai negru, Orange, Hazelnut, Caramel | Aciditate citrica medie | Dulceata ridicata

Cantitate

Stoc furnizor, livrare in 3-5 zile

Adaugă în coș

Origine Brazilia
Regiune Cerrado
Ferma Sereneta - Microlot
Producator Daterra Farm
Fermentare Pulped Natural
Varietate Catuai
Altitudine 1000-1200 m
Scor SCA 87
Anul recoltei 2021

Ferma Sereneta este una dintre cele mai vechi plantatii de cafea din regiunea braziliana Cerrado si se numara printre cele mai bune zone producatoare de cafea din tara. Aici se lucreaza adesea cu multi concurenti de la diferite competitii de cafea pentru a fi mereu la curent cu tot ce inseamna inovatiei in procesarea cafelei si pentru a crea cafele interesante si exceptionale in fiecare an.
Nu este vorba doar de a produce cea mai buna cafea din lume. Este vorba despre producerea cafelei pentru o lume mai buna.

Varietatea Catuai este o incrucisare de Mundo Novo foarte productiv si Caturra compacta, dezvoltat de Institutul Agronomic(IAC) din Sao Paolo, Brazilia. Este o planta mai mica in dimensiuni, cu productivitate mare, care poate fi cultivata la densitate dubla fata de alte varietati. Forma plantei usureaza aplicarea tratamentelor fitosanitare, e viguroasa si relativ scunda, insa mai putin compacta decat Caturra.
Comandă online

Poți plăti în siguranță cu cardul sau cash la curier.

Transport gratuit

Transport gratuit pentru comenzile peste 199 lei.

Politica de retur

Suntem siguri că o să îți placă cafeaua noastră. Dacă ceva este în neregulă, îți pregătim imediat alt pachet pe gustul tău sau îți trimitem banii înapoi.