Lotul Familiei Primavera a fost creat din 9 mari producători care își îmbunătățesc calitatea, dar anul acesta nu au fost suficient de puternici pentru a sta pe cont propriu. Am decis să cumpere cafea, în scopul de a le oferi o oportunitate de a utiliza veniturile suplimentare pe care le primesc de la vânzare la un preț mai mare pentru a reinvesti în ferma lor și mori umede. Sperăm că, cu unele îmbunătățiri și îmbunătățiri, anul viitor vor produce cafele minunate, care ar putea fi prezentate ca cafele de origine unică. Lucrăm în mod constant cu producătorii noștri pentru a-i ajuta să îmbunătățească calitatea și, prin urmare, prețul cafelelor lor. Pentru acest lot, am cumpărat cafele de 84 și 85 de puncte pentru a crea o mare calitate, amestec accesibil. Acest lot regional este diferit de orice altceva veți vedea pe piață, deoarece are transparență deplină și trasabilitate pentru fiecare producător.
Decafeinizare
Procesele de decafeinizare folosind dioxid de carbon (CO2) profită de faptul că dioxidul de carbon, atunci când este comprimat, se comportă parțial ca un gaz și parțial ca un lichid, și are proprietatea de a se combina selectiv cu cofeina. În cel mai utilizat proces cu CO2, boabele aburite sunt scăldate în dioxidul de carbon comprimat, iar cafeina este eliminată din dioxidul de carbon prin filtrarea cărbunelui, la fel este în procesul doar în apă. Cu toate acestea, componentele ce dau aroma rămân în boabe pe tot parcursul procesului, mai degrabă decât a fi extrase și apoi puse înapoi din nou, așa sunt procesele folosind atât apă elvețiană cât și procesele de diluare indirecte. Deoarece dioxidul de carbon este aceeași substanță omniprezentă și incontestabil naturală pe care plantele o absorb și pe care oamenii o produc, și deoarece, în majoritatea versiunilor metodei CO2, componentele aromei rămân în siguranță în boabe pe tot parcursul procesului, în loc să fie îndepărtate și repuse din nou așa sunt în procesul de apă elvețiană, metodele de dioxid de carbon par a fi valul de decafeinizare al viitorului.